shape image

Wimperextensions

icon stars

Laat je ogen nog meer spreken met wimperextensions! Maak gemakkelijk via onze online planner een afspraak op een gewenste dag en tijd!

De afgelopen jaren zijn wimperextensions steeds populairder geworden en wij snappen wel waarom. Wie wil er nu geen prachtige volle wimpers? Bij FillerHouse kan je kiezen uit One by one lashes en Volume lashes. Het verschil hiertussen bespreken we op deze pagina.

Wimperextensions Wimperextensions

Wimperextensions behandeling

icon stars

Voorafgaand aan de wimperbehandeling nemen we samen jouw wensen door op het gebied van de verschillende looks, krullen, diktes en lengtes. Hoe langer en dikker je eigen wimperharen, hoe langer en dikker de wimperextensions kunnen zijn.

Tijdens de behandeling worden er op je natuurlijke wimperharen wimperextensions geplaatst. Het duurt gemiddeld anderhalf uur en is helemaal pijnloos. Na de behandeling nemen we de nazorg met je door en vertellen we hoe jij zo lang mogelijk plezier kan hebben van je wimperextensions. Hello lashes!

One by one lashes

Bij One by one lashes ga je voor een elegante en natuurlijke look. Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst. Deze methode is zeer geschikt als je zelf al veel wimpers hebt, maar meer lengte wil creëren of wanneer je een natuurlijke en volle uitstraling wil. Bij de One by one behandeling is er keuze uit een wimper dikte van 0.15 mm en 0.20 mm.

Volume lashes

Creëer een volle en glamoureuze look met de Volume lashes! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met wel drie wimperharen. Je natuurlijke wimpers worden hiermee verdriedubbeld! Bij de Volume behandeling is de dikte van de wimper 0.07 mm.

Volume lashes hebben een waaierachtige vorm, die een intense en volle blik creëert die niemand zal ontgaan. Dit hoeft niet extreem te zijn, want we zorgen altijd dat het past bij je karakter. Als je iets meer dan een natuurlijk look wil, zijn Volume lashes de keuze voor jou. Betoverend en intrigerend!

Wimperextensions
Wimperextensions Wimperextensions

Niet gevonden wat je zocht?

Wil jij je rimpels laten verdwijnen als sneeuw voor de zon? Lees dan alles over onze Botox behandelingen.

Prijslijst

Behandeling Prijs: Edit
Lash lift Plan afspraak € 60,-
Nieuwe set wimperextensions Plan afspraak € 75,-
Opvullen wimperextensions (binnen 2 weken) Plan afspraak € 35,-
Opvullen wimperextensions (binnen 3 weken) Plan afspraak € 45,-

FAQ wimperextensions

Alles wat je wil weten over wimperextensions leggen we je graag uit in onze FAQ!

Wimperextensions van FillerHouse zijn hol van binnen en afgewerkt met een (synthetische) cashmere laag, daardoor zijn ze super zacht en licht en zitten ze ook nog eens comfortabel.

Omdat de wimperextensions aan je natuurlijke wimpers vast zitten, vallen ze uit wanneer je natuurlijke wimpers uitvallen. Je natuurlijke wimpers blijven 6 tot 8 weken zitten en je verliest er tussen de 3 en 6 per dag. Dit klinkt misschien als veel, maar je hebt gemiddeld 120 tot 160 wimperharen per oog. De meeste van onze klanten laten hun wimperextensions na 3 weken opvullen.

Verwijder voor je behandeling alle cosmetica en verzorgingsproducten rondom je ogen en doe eventuele lenzen uit. Ook raden we aan om geen cafeïne te drinken. Hierdoor kunnen je ogen gaan trillen, waardoor de behandeling lastiger wordt.

Of je One by one lashes of Volume lashes nodig hebt hangt af van je eigen wimperharen, de vorm van je ogen en voor wat voor soort look je wil gaan. Hier kunnen we je uiteraard over adviseren in onze salon.

Zorg dat je wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden en gebruik geen producten met olie rondom je ogen.

Dat ligt eraan hoeveel last van je hooikoorts hebt. Als je veel last hebt van gevoelige ogen en daardoor vaker in je ogen wrijft, vallen de extensions eerder uit. Als je last hebt van traanogen kan de wimperlijm minder goed drogen en kunnen ze ook eerder uitvallen. Als je geen last hebt van het gebied rond je ogen is er geen probleem.