WhatsApp
shape image

Ontdek de tijdloze schoonheid van PMU lippen en Powder Brows bij FillerHouse

icon stars
21 December 2023 Written by Claudia

Accentueer jouw schoonheid met natuurlijke permanente make-up bij FillerHouse. Je kunt bij ons terecht voor meerdere permanente make-up behandelingen; PMU lippen, Powder Brows en camouflage donkere kringen. Ontdek hoe deze PMU behandelingen jou uren make-up tijd besparen en je zelfvertrouwen een boost geven! 

PMU lippen 

Lippigmentatie is ideaal om jouw lippen voller te maken, je lipcontour te verduidelijken en de natuurlijke lipkleur te verbeteren. Om dit te realiseren worden er tijdens een permanente make-up lippen behandeling (semi-) permanente pigmenten in de oppervlaktelaag van de lippen aangebracht. 

PMU lippen; voor en na 

Dunne of ongelijke lippen zijn na een PMU behandeling verleden tijd! Tijdens een gratis consult bespreken we jouw wensen; een verbetering van de lipcontour, voller ogende lippen of een subtiele tint. Na de behandeling is het gewenste resultaat van jouw lippigmentatie direct zichtbaar! En dat is niet alles, want je geniet wel twee tot 5 jaar van jouw PMU lippen. 

PMU lippen

Prijs van PMU lippen 

Bij FillerHouse kun je uitgaan van hoogste kwaliteit (semi) permanente make-up tegenover een eerlijke prijs. Zo kun je al vanaf €350,- bij ons terecht voor een PMU lippen behandeling, inclusief een nabehandeling na vier tot zes weken! Velen gingen je dan ook al voor. Ook overtuigd? Plan hier gemakkelijk online je afspraak in.

“Ervaar tijdloze schoonheid met permanente make-up van FillerHouse!”


Powder Brows van FillerHouse

Mooie, volle wenkbrauwen zonder uren voor de spiegel te staan! Met de Powder Brows behandeling van FillerHouse bereik je natuurlijke wenkbrauwen, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder. Powder Brows gaan jarenlang mee en zijn bijna niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden. Een echt beautygeheim dus! 

Powder Brows bij FillerHouse

De genezing van Powder Brows 

Na een Powder Brows behandeling bij FillerHouse zullen jouw wenkbrauwen binnen enkele weken volledig genezen. Tijdens de eerste dagen na jouw behandeling kan er wat roodheid en korstvorming optreden, dit is helemaal normaal en verdwijnt na een paar dagen! Het échte eindresultaat is na enkele weken zichtbaar en je geniet dan ruim één tot twee jaar van jouw volle wenkbrauwen. 

Op zoek naar een professionele Powder Brow behandeling in de buurt van Rotterdam? Plan dan vandaag nog jouw afspraak online! 

Benieuwd wat PMU voor de donkere kringen onder je ogen kan betekenen? Je leest er alles over op deze pagina

Also view

Wallen verwijderen met mesotherapie

Wallen verwijderen? Met onze Lumi Eyes behandeling verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Dan is onze Lumi Eyes behandeling de perfecte oplossing voor jou. Met deze mesotherapiebehandeling zorgen we ervoor dat jouw wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Filler en botox behandelingen in Dordrecht!

FillerHouse is verhuisd; filler en botox behandelingen in Dordrecht!

FillerHouse opent haar deuren in het bruisende Dordrecht!

Fillers in billen

Natuurlijke schoonheid met onze uitgebreide filler behandelingen

Fillers in je lippen, je billen opvullen met fillers of een strakke kaaklijn creëren met fillers, ontdek het bij FillerHouse!