Populaire behandelingen

Beauty Tools

Powder Brows

Wil je graag iedere dag wakker worden met mooie wenkbrauwen, geaccentueerde lippen? We got you!

Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up en streven altijd naar een natuurlijk resultaat. Met onze passie, perfectionisme en expertise doen wij er alles aan om onze klanten blij te maken.

Wij weten als geen ander hoe wij jouw unieke, natuurlijke schoonheid moeten benadrukken en dat is ook hetgeen waarin wij ons onderscheiden.

BEN JE BEKEND MET FILLERS?

Een filler is een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen. Bij Filler House werken wij uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Er zijn verschillende soorten fillers, die elk hun specifieke eigenschappen hebben voor bijvoorbeeld diepere groeven, fijne lijntjes of volumeverlies. De duur van het effect hangt af van het product en het te behandelen gebied. Filler House werkt uitsluitend met goedgekeurde en zeer veilige producten, die hun effect meer dan uitgebreid aangetoond hebben.

Wat doet Botox?

Omdat Botuline toxine de activiteit van de spieren vermindert, is het ideaal om rimpels te verminderen die ontstaan door spieraanspanning. Door het te injecteren in de spiertjes in het gezicht, zullen de rimpels die ontstaan verdwijnen of verminderen. Naast deze cosmetische toepassing, is Botox ook medisch te gebruiken: migraine, tandenknarsen en overmatig zweten kunnen er goed mee behandeld worden.

Geef een origineel cadeau

Contact Filler House

 

Reviews

Openingstijden

Maandag: 18:30-21:00

Dinsdag: 09:00-17:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: 13:00-21:00

Vrijdag: 09:00-21:00

Zaterdag: 10:00-13:00

Locatie

Filler House Nederland

Burgemeester Groeneveld de Katerstraat 12

3299 AB Maasdam

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password