PMU lippen

Aquarelle Lips zijn momenteel dé hit onder de influencers, voornamelijk in Amerika. Bekende en onbekende laten de fillers al links liggen en stappen massaal over op deze nieuwste techniek. Het geeft een mooie, volle en natuurlijke look, zonder duckface!

KISSPROOF AQUARELLE LIPS

De droom van elke vrouw is om de tijd die 's ochtends aan de spiegel wordt doorgebracht te besparen met make-up en het verbergen van de natuurlijke gezichtsonvolkomenheden.

Permanente make-up, of beter gezegd, semi-permanente make-up, wordt ook wel cosmetisch tatoeëren genoemd wanneer het wordt gebruikt voor het maken of perfectioneren van wenkbrauwen, eyeliners of lippen en schoonheidsvlekken. Permanente make-up is een nieuwe methode die decoratieve cosmetica vervangt door het aanbrengen van natuurlijke pigmenten met speciale apparaten op de bovenste laag van de huid. Stel je dat voor - make-up altijd perfect gedaan, natuurlijk en zonder werk. Dit draagt 24 uur per dag bij aan het zelfvertrouwen!


Hoe werkt het?

Semi-permanente pigmenten worden aangebracht op de oppervlaktelaag van de huid, ontworpen om natuurlijke gelaatstrekken te definiëren en te verbeteren. De pigmenten worden geïmplanteerd met behulp van microfijne naalden, een proces dat ook bekend staat als micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren. Het effect van permanente make-up duurt 1 tot 4 jaar. Het pigment zal na verloop van tijd geleidelijk vervagen, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, blootstelling aan de zon en algemene huidverzorging; herladingen kunnen dit echter corrigeren

Met permanente make-uptechnologie kunt u - bijvoorbeeld - de grootte, dichtheid en breedte van de wenkbrauwen aanpassen (in het geval van ontbrekende wenkbrauwen kan deze volledig nieuw worden gemodelleerd). Ogen worden gemarkeerd door ooglijnen - hun vorm kan worden aangepast en hun asymmetrie kan worden overwonnen. Ook de grootte, kleur en vorm van de lippen zijn aan te passen.

Lipliner Contouren

Onze klanten, vooral die ouder dan 40 jaar, worden geconfronteerd met het probleem van een wazige, wazige lipcontour. Voor deze gevallen hebben we een techniek die de vorm van hun eigen lippen benadrukt. De make-up-master en de klant kiezen de kleuren voor de tatoeage. Natuurlijk zijn natuurlijke tinten meer geschikt, wat moet samenvallen met de natuurlijke huidskleur van de lippen. De contour zal de toch al mooie lippen alleen maar benadrukken, waardoor ze nog verleidelijker worden.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password