shape image

Nieuw bij FillerHouse: Bilfiller behandeling!

icon stars
23 November 2023 Written by Claudia

Ontdek onze gloednieuwe behandeling: bilfillers! Creëer vollere en rondere billen zonder dat hier chirurgische ingrepen aan te pas komen. In deze blog lees je alles over de voordelen van bilfillers, de prijzen en het verbluffende resultaat van deze behandeling.

Waarom kiezen voor fillers in de billen?

Je billen vergroten met fillers heeft vele voordelen. Naast een boost voor je zelfvertrouwen, zijn er nog een aantal belangrijke voordelen die wij voor je op een rijtje zetten:


  • Natuurlijk resultaat
    Bilfillers zorgen voor een natuurlijke en subtiele vergroting van de billen, zonder dat het er overdreven of onnatuurlijk uitziet.

  • Minimale hersteltijd 
    In tegenstelling tot chirurgische ingrepen, is er bij de bilfiller behandeling van FillerHouse sprake van een hersteltijd van gemiddeld maar twee weken. Ondanks de korte hersteltijd is het resultaat van de fillers in de billen wel direct zichtbaar na de behandeling!

  • Veilig en langdurig resultaat 
    Onze ervaren specialisten voeren de behandeling uit met uiterste expertise, zodat de resultaten van de bilfiller behandeling volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Meestal wordt er gekozen om iedere 2 tot 3 jaar een herhaalbehandeling te doen.  

Bilfillers voor en na

Ontdek onze bilfiller prijzen

Nu je de vele voordelen van bilfillers hebt ontdekt, begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de prijzen van onze behandeling. Bij FillerHouse bieden we verschillende bilfiller behandelingen aan, variërend van 100 ml en 200 ml tot 300 ml. Voor slechts €2500,- geef je niet alleen je billen, maar ook je zelfvertrouwen een flinke boost met onze bilfillers van 100 ml! 

Laat je zelfvertrouwen stralen en geef je figuur de aandacht die het verdient! 
Plan vandaag nog een afspraak in! Heb je vragen over de bilfiller behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

Also view

Fillers in billen

Natuurlijke schoonheid met onze uitgebreide filler behandelingen

Fillers in je lippen, je billen opvullen met fillers of een strakke kaaklijn creëren met fillers, ontdek het bij FillerHouse!

Botox kraaienpootjes

Botox behandelingen; fronsrimpel verwijderen, botox voorhoofd en botox tegen zweten

Van botox behandelingen voor het voorhoofd tot aan botox tegen zweten, ontdek onze professionele botox behandelingen!

Lippen opvullen bij FillerHouse: dit moet je weten

Lippen opvullen bij FillerHouse: dit moet je weten

Heb jij altijd al lipfillers gewild, maar heb je nog vragen over de behandeling, het herstel of het resultaat? Wij beantwoorden ze!