Onze behandelingen

icon stars

Bij FillerHouse hebben we álle kennis en ervaring in huis om jouw beauty uitdagingen te lijf te gaan.

Botox FillerHouse

Botox

Laat rimpels verwijderen als sneeuw voor de zon! Omdat botox de activiteit van de spieren vermindert, is het ideaal om rimpels te verminderen die ontstaan door spierspanning.

Lipfillers bij FillerHouse

Fillers

FillerHouse staat bekend om haar prachtige resultaten en vele tevreden klanten met lipfillers, maar een filler is ook een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen.

PDO Draadlift

PDO Draadlift

Een draadlift behandeling is ideaal voor het liften van het gezicht zonder operatie! Dus stoor jij je aan de verslapping in je gezicht? Dan kan een PDO Draadlift uitkomst bieden.

Lipo injecties bij FillerHouse

Lipo injecties

Lipo injections zijn dé niet-chirurgische oplossing tegen vetophopingen met permanent resultaat! Het afgebroken vet wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd, net zoals bij afvallen.

PMU

Semi permanente make-up

Wil jij ‘s ochtends meteen ready to go zijn en uren make-up tijd besparen? Dan is semi permanente make-up iets voor jou! FillerHouse biedt PMU voor de lippen, wenkbrauwen en tegen donkere kringen.

Peelings

Peelings

Een peeling verwijdert alle dode huidcellen en onthult de zachtere, gladdere huid eronder. Laat jouw huid weer stralen en ga voor een oppervlakkige, medium of diepe peeling.

Brows

Jouw wenkbrauwen in perfect shape bij FillerHouse! Tijdens een van de Brows behandelingen brengen we jouw wenkbrauwen naar jouw wensen in shape (en kleur). Zo weet jij zeker dat jouw brows in topconditie zijn.

Huidbultjes verwijderen

Huidbultjes verwijderen

Last van huidbultjes zoals steelwratjes en/of moedervlekken? Laat ze verwijderen bij FillerHouse en wordt de mooiste versie van jezelf.

Wimperextensions

Wimperextensions

Laat je ogen nog meer spreken met wimperextensions! Ga voor One by one lashes of Volume lashes.

Bilfiller behandeling

Bilfillers

Geef je zelfvertrouwen een boost met billerfillers! Creëer op een effectieve manier de gewenste bilvorm.