WhatsApp

Onze behandelingen

icon stars

Bij FillerHouse hebben we álle kennis en ervaring in huis om jouw beauty uitdagingen te lijf te gaan.

Botox gezicht behandelingen

Botox behandelingen

Laat rimpels verwijderen als sneeuw voor de zon! Ontdek onze botox gezicht behandelingen; van botox voorhoofd behandelingen tot aan botox voor kraaienpootjes.

Lipfillers bij FillerHouse

Fillers

FillerHouse staat bekend om haar prachtige resultaten en vele tevreden klanten met lipfillers, maar een filler is ook een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen.

Bilfillers

Bilfillers

Geef je zelfvertrouwen een boost met billerfillers! Creëer op een effectieve manier de gewenste bilvorm.

PDO Draadlift

PDO Draadlift

Een draadlift behandeling is ideaal voor het liften van het gezicht zonder operatie! Dus stoor jij je aan de verslapping in je gezicht? Dan kan een PDO Draadlift uitkomst bieden.

Lipo injecties bij FillerHouse

Lipo injecties

Lipo injections zijn dé niet-chirurgische oplossing tegen vetophopingen met permanent resultaat! Het afgebroken vet wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd, net zoals bij afvallen.

PMU

Semi permanente make-up

Wil jij ‘s ochtends meteen ready to go zijn en uren make-up tijd besparen? Dan is semi permanente make-up iets voor jou! FillerHouse biedt PMU voor de lippen, wenkbrauwen en tegen donkere kringen.

Peelings

Peelings

Een peeling verwijdert alle dode huidcellen en onthult de zachtere, gladdere huid eronder. Laat jouw huid weer stralen en ga voor een oppervlakkige, medium of diepe peeling.

Huidbultjes verwijderen

Huidbultjes verwijderen

Last van huidbultjes zoals steelwratjes en/of moedervlekken? Laat ze verwijderen bij FillerHouse en wordt de mooiste versie van jezelf.

Skinboosters van FillerHouse

Skinbooster behandelingen

Bij FillerHouse kun je terecht voor twee soorten skinbooster behandelingen; de Profhilo anti-aging behandeling en de Lumi Eyes behandeling.