shape image

Fillers

icon stars

Een filler is een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen. We werken bij FillerHouse uitsluitend met oplosbare tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Elk soort filler heeft een eigen specifieke eigenschap, zoals diepere groeven, fijne lijntjes of volumeverlies. Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft, hangt af van het product en het te behandelen gebied. FillerHouse werkt uitsluitend met A-merken, zoals Stylage en Teosyal.

Fillers bij FillerHouse Fillers bij FillerHouse

Wanneer heb ik fillers nodig?

icon stars

Een kleine ingreep voor een mooie, frisse uitstraling. Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Ze worden ingezet bij de volgende behandelingen:

  • Vullen van rimpels en oneffenheden
  • Volumeherstel van het gezicht
  • Volume & contour van de lippen aanpassen

Behandeling met fillers

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen, waarna de specialist een persoonlijk behandelplan opstelt. Door combinatiebehandelingen met de verschillende hyaluronzuren en botox wordt gestreefd naar een mooi en natuurlijk resultaat. Het effect van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt minimaal 9 tot 12 maanden aan.

FillerHouse staat bekend om haar prachtige resultaten en vele tevreden klanten met lipfillers.

Fillers bij FillerHouse

Filler pakketten

icon stars

Bij FillerHouse bieden we ook filler pakketten aan. Dit is ideaal, omdat je dan betaalt voor het aantal ml aan fillers en je zelf kan bepalen hoe de milliliters verspreid worden over je gezicht. Daarnaast hebben we ook de Silver, Gold, Platinum en Diamond pakketten, voor een kleine make-over waarmee je zeker de show zal stelen.

Fillers in voorhoofd
Lippen opvullen bij FillerHouse Lipfillers bij FillerHouse
Lippen opvullen bij FillerHouse
Lipfillers bij FillerHouse Je lippen opvullen met lipfillers bij FillerHouse

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Wanneer we ouder worden, neemt de aanmaak van hyaluronzuur geleidelijk af. Dit zorgt voor volumeverlies en zo ontstaan rimpels.

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Het resultaat is dat rimpels zullen verzachten of zelfs verdwijnen, maar ook kan er meer volume en contour worden gegeven aan je gezicht of lippen. 

Oplossen of verwijderen fillers

Wanneer het effect van een filler behandeling niet naar wens is, kun je de filler laten verwijderen met hyaluronidase. Dit is een enzym dat de fillers als het ware laat oplossen en deze door het lichaam kan worden afgevoerd. Het effect hiervan is vaak direct al zichtbaar en soms binnen enkele dagen.

Het oplossen van fillers kan vanaf € 100,-.

Niet gevonden wat je zocht?

Wil je rimpels in de bovenste helft van je gezicht laten verdwijnen of verminderen? Dan is botox iets voor jou.

Profhilo anti-aging behandeling

Zorg voor een strakke huid met een Profhilo anti-aging behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

Hoe werkt het? 

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Het is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet verandert. Profhilo voegt geen volume toe aan het gezicht, maar zorgt ervoor dat de huid weer stevig en gezond wordt, met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

Wat doet Profhilo? 

  • Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel 
  • Verminderd fijne lijntjes en acne 
  • Verstevigt de huid 
  • Verkleind de poriën

Behandeling met Profhilo 

Om een optimaal resultaat te bereiken is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog meer. Een langdurig resultaat behalen? Herhaal dan iedere 6 maanden de behandeling voor het beste resultaat.

Is een Profhilo behandeling geschikt voor mij? 

De Prohfilo anti-aging behandeling bij FillerHouse is geschikt voor mensen vanaf 30 jaar die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid.

Nazorg 

De nazorg van een Profhilo behandeling is vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. We raden aan om een bezoek aan de sauna en/of zonnebank te voorkomen, ook kun je intensieve sportieve activiteiten vlak na de behandeling het best vermijden.

De prijs van een Profhilo behandeling is €253,-.

Prijslijst

Behandeling Prijs: Edit
Lip volume 1,5 ml Plan afspraak € 350,-
Lip volume 1 ml Plan afspraak € 250,-
Lip volume 0,5 ml Plan afspraak € 175,-
Striplips 1 ml Plan afspraak € 275,-
Jukbeenderen 2 ml Plan afspraak € 420,-
Kaaklijn 2 ml Plan afspraak € 420,-
Kaaklijn + kin 3 ml Plan afspraak € 595,-
Kin 1 ml Plan afspraak € 210,-
Neuslippenplooi 1 ml Plan afspraak € 210,-
Neuslippenplooi 2ml Plan afspraak € 420,-
Neus Plan afspraak € 350,-
Ingevallen slapen Plan afspraak € 350,-
Wangen 2 ml Plan afspraak € 420,-
Marionetlijnen 1 ml Plan afspraak € 200,-
Bovenlip lijntjes (rokerslijntjes) 1ml Plan afspraak € 200,-
Mondhoeken 0,5 ml Plan afspraak € 130,-
Traangoot 1ml Plan afspraak € 250,-
Fillers verwijderen/oplossen vanaf Plan afspraak € 100,-
Filler pakket Stylage 2 ml Plan afspraak € 420,-
Filler pakket Stylage 3 ml Plan afspraak € 595,-
Filler pakket Stylage 4 ml Plan afspraak € 775,-
Filler pakket Stylage 5 ml Plan afspraak € 975,-
Diamond pakket 6 ml (kin 1ml, jukbeenderen 2ml, kaaklijn 2ml, lippen 1ml) Plan afspraak € 1.095,-
Gold pakket 3,5 ml (kaaklijn 2ml,kin 1ml,lippen 0,5ml) Plan afspraak € 695,-
Silver pakket (traangoot, lippen 1ml) Plan afspraak € 450,-
Platinum 4 ml (kin 1 ml, kaaklijn 3 ml) Plan afspraak € 775,-
Filler en botox pakket 3ml + 3 zones Plan afspraak € 725,-
Profhilo anti-aging Plan afspraak € 253,-
Profhilo anti-aging 2 behandelingen Plan afspraak € 450,-

FAQ fillers

Alles wat je wil weten over fillers leggen we je graag uit in onze FAQ!

Tijdens een filler behandeling worden fijne lijntjes en rimpels als het ware opgevuld met een opvulmiddel. Dit wordt ook wel hyaluronzuur genoemd. Deze stof wordt met een hele dunne naald ingebracht op de gewenste plek. Het is ook mogelijk om met fillers de lippen op te vullen, ook wel een lipvergroting of lipfillers genoemd. Daarnaast kunnen fillers worden toegepast bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, wangen, kaaklijn en de kin.

Voor een behandeling van fillers wordt gebruikgemaakt van het lichaamseigen hyaluronzuur. In principe is iedereen daarom geschikt voor deze behandeling.

Naarmate we ouder worden, treden er verschillende verouderingsprocessen op, zoals huidverslapping en huidveroudering. Omdat de huid aan elasticiteit verliest, kunnen er rimpels en lijnen ontstaan. In hoeverre iemand last krijgt van huidveroudering is afhankelijk van een aantal factoren, zoals genetische aanleg, leefstijl, blootstelling aan de zon en stress.

Na de behandeling is er direct resultaat zichtbaar. In het begin kan het behandelde gebied nog een beetje rood en gezwollen zijn, maar heeft de filler wel al zijn werk gedaan. Veel vrouwen (en tegenwoordig ook mannen) kiezen voor deze behandeling om het mooie, natuurlijke en directe resultaat.

Over het algemeen wordt een filler behandeling niet als een pijnlijke behandeling beschouwd. Het inbrengen van de naald kan worden vergeleken met een speldenprikje en wordt door cliënten als het minst prettig ervaren. Daarnaast wordt er bij de behandelingen bij FillerHouse met een verdovende crème gewerkt en ook zit er een verdovingsmiddel (lidocaïne) in de filler zelf.

Net als bij alle andere cosmetische ingrepen, heb je zelf een belangrijk aandeel in het resultaat. Het is dan ook van belang dat je je goed houdt aan de voor- en nazorg. Hierin worden bijvoorbeeld instructies gegeven over roken en het gebruik van alcohol. Ook je gezondheid is van invloed op je herstel en het uiteindelijke resultaat.

Er mogen tegenwoordig alleen nog maar semi-permanente fillers worden gebruikt. Dit wordt ook wel tijdelijke fillers genoemd. Permanente fillers zijn verboden.

Afhankelijk van het aantal zones die behandeld worden en de hoeveelheid ml die ingespoten wordt, duurt de behandeling gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Na enkele dagen is het resultaat van de filler behandeling het beste te zien. Na verloop van tijd zal het effect van de behandeling afnemen. Meestal wordt ervoor gekozen om iedere 6 tot 12 maanden een herhaalbehandeling te doen.

Het effect van de filler behandeling zal na verloop van tijd afnemen. Het is mogelijk om de filler snel uit het lichaam te verwijderen. Als je bijvoorbeeld kiest voor de hyaluronzuur filler, kan de stof Hyason worden ingespoten om de filler snel op te lossen en uit het lichaam te verwijderen. Deze mogelijkheid maakt de behandeling nóg veiliger.

Er bestaan een groot aantal soorten injectables met grote verschillen in kwaliteit. Bij Filler House wordt alleen gebruikgemaakt van de beste kwaliteit filler Stylage® van Vivacy.

Het aantal mannen dat kiest voor een filler behandeling is de afgelopen jaren flink gestegen. Ongeveer 10 jaar geleden werd er bijna nooit voor een filler behandeling gekozen door een man, dit is nu ongeveer 10%. Het taboe op dergelijke cosmetische ingrepen bij mannen wordt steeds verder verbroken!

Bij FillerHouse is het helaas niet mogelijk om de filler behandeling in termijnen te betalen.

Voordat je een behandeling bij ons ondergaat, vinden we het belangrijk om jouw wensen en gezondheid door te nemen. Dit doen we tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we ál je vragen beantwoorden en je gerust stellen waar nodig. Daarnaast wordt gekeken naar je huid en wordt uitgelegd wat voor resultaat je mag verwachten.

Er zijn verschillende tijdelijke fillers die door je lichaam afgebroken worden. De verschillen zitten in het hoofdbestanddeel waar fillers van zijn gemaakt. FillerHouse werkt met fillers op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur.

Botox en fillers zijn beide injectables die gebruikt worden bij de behandeling van rimpels. Botox heeft echter een andere werking dan fillers. Botox legt de spier in een bepaald gebied stil en is daarmee geschikt voor onder meer de behandeling van dynamische rimpels. Botox heeft een preventieve werking en voorkomt dat bestaande rimpels dieper worden. Fillers vullen daarentegen rimpels op. Dit kan zowel het opvullen van rimpels zijn, als het geven van meer volume aan je lippen en/of het verstrakken van gezichtscontouren.

Tijdelijke fillers, op basis van hyaluronzuur, zijn relatief veilig in gebruik. Deze fillers worden namelijk zelf door het lichaam afgebroken. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, wat ervoor zorgt dat de kans op allergische reacties uiterst klein is. Ben je ontevreden over het resultaat of heb je toch last van fillers? Dan is het mogelijk om deze vroegtijdig op te laten lossen.

Wij adviseren om zeker de eerste week na de filler behandeling niet in de zon te zitten en ook niet onder de zonnebank te gaan. Vooral als de fillers in het gezicht aangebracht zijn. Na deze week kun je met een hoge SPF factor weer genieten van de zon. Wees echter voorzichtig, want zowel de zon als de zonnebank breken fillers sneller af. Op plaatsen rondom de lippen worden fillers oppervlakkiger geïnjecteerd. Fillers die dieper geïnjecteerd worden, bijvoorbeeld bij de wangen en jukbeenderen, zijn minder gevoelig voor de UV-straling.

Zorg dat behandelde plaatsen minstens 24 tot 48 uur na de behandeling niet gemasseerd worden. De fillers zullen niet direct verschuiven, maar een massage heeft zeker invloed op het resultaat. Om de risico’s en bijwerkingen tot een minimum te beperken is het belangrijk dat je zo veel mogelijk van de behandelde huid afblijft.

Je kunt de behandelde huid koelen om bijwerkingen te voorkomen. Het opvolgen van de instructies is belangrijk om bijwerkingen te voorkomen.

Het kan voorkomen dat je de filler voelt zitten. Dit gevoel komt soms direct na de behandeling voor en is tijdelijk. Het gevoel verdwijnt na enkele dagen, de filler blijft uiteraard zitten. Fillers die voelbaar zijn, worden over het algemeen oppervlakkig geïnjecteerd. Op plaatsen waar de filler dieper wordt ingespoten, zoals in de wangen en onder een spier, is deze kans erg klein.