WhatsApp
shape image

Skinbooster behandelingen

icon stars

Laat je huid stralen met onze skinbooster behandelingen! 

Met een skinbooster behandeling laten we aan de hand van een unieke samenstelling aan hyaluronzuur je huid opnieuw stralen. De skinboosters van FillerHouse zorgen voor een frisse, stevige en stralende huid. Wil je van je fijne lijntjes of rimpels af? Ook dan is een skinbooster behandeling ideaal! 

Welke skinbooster behandelingen biedt FillerHouse?

Bij FillerHouse kun je terecht voor twee soorten skinbooster behandelingen; de Profhilo anti-aging behandeling en de Lumi Eyes behandeling. Met beide behandelingen wordt het volume en de elasticiteit van de huid teruggebracht, wat resulteert in een prachtige glow en vernieuwing van de huid!

Skinbooster behandelingen | FillerHouse Skinbooster onder ogen

Profhilo anti-aging behandeling

icon stars

 Zorg voor een strakke huid met een Profhilo anti-aging behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

Hoe werkt het? 

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Het is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet verandert. Profhilo voegt geen volume toe aan het gezicht, maar zorgt ervoor dat de huid weer stevig en gezond wordt, met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

Wat doet Profhilo? 

  • Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel 
  • Verminderd fijne lijntjes en acne 
  • Verstevigt de huid 

Behandeling met Profhilo

Om een optimaal resultaat te bereiken is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog meer. Een langdurig resultaat behalen? Herhaal dan iedere 6 maanden de behandeling voor het beste resultaat.

Is een Profhilo behandeling geschikt voor mij?

De Prohfilo anti-aging behandeling bij FillerHouse is geschikt voor mensen vanaf 30 jaar die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid.

Nazorg

De nazorg van een Profhilo behandeling is vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. We raden aan om een bezoek aan de sauna en/of zonnebank te voorkomen, ook kun je intensieve sportieve activiteiten vlak na de behandeling het best vermijden.

De prijs van een Profhilo behandeling is €253,-. Maak hier een afspraak! 

Lumi Eyes behandeling

icon stars

Donkere kringen en fijne lijntjes onder je ogen zijn verleden tijd!

Klaar met donkere kringen onder je ogen, hangende oogleden of rimpels rondom je ogen? Met de Lumi Eyes behandeling zorgen we ervoor dat je er jeugdiger, frisser én zelfverzekerder uitziet!  

Lumi eyes
Mesotherapie Lumi eyes

Wat is een Lumi Eyes behandeling?

Lumi Eyes is een behandeling die wordt ingezet om veroudering of vermoeidheid rondom de ogen te verminderen. Tijdens deze behandeling injecteren we met behulp van een hele dunne naald een kleine hoeveelheid polynucleotide, deze vloeistof heeft een sterk regenererend effect. We noemen deze behandeling ook wel een mesotherapie behandeling, en is een niet-chirurgische oplossing.

Oogverblindend resultaat

Een kleine ingreep, voor een verbluffend resultaat! Met de Lumi Eyes behandeling zorg je ervoor dat; 

  • donkere kringen en wallen verdwijnen;
  • hangende oogleden verminderen; 
  • rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn; 
  • je de aanmaak van collageen en elastine stimuleert; 
  • de elasticiteit van de huid verbetert. 

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk ook onze dienst huidbuitjes verwijderen

Prijslijst

Behandeling Prijs: Edit
Lumi Eyes Plan afspraak € 175,-
Profhilo anti-aging Plan afspraak € 253,-
Profhilo anti-aging kuur 2 behandelingen Plan afspraak € 450,-