shape image
pink kiss image

Over ons

icon stars

FillerHouse is een vertrouwd gezicht in de Hoeksche Waard en omgeving. Ons kleine team van professionals is gespecialiseerd in filler behandelingen, huidverbetering en botox. Door het vertrouwde gevoel dat onze klanten bij ons krijgen én de grote variatie aan behandelingen weten al vele mensen, ook ver buiten de Hoeksche Waard, FillerHouse te vinden sinds 2020.

Voel je vertrouwd
Over FillerHouse Over FillerHouse

Kom gezellig langs

Een bezoek aan FillerHouse is een feestje, waarbij jij met een glimlach weer naar buiten loopt. Onze ervaren skin specialist, arts of andere expert zorgt ervoor dat jij de persoonlijke behandeling krijgt die voor jou het beste resultaat geeft. Het mooie van ons werk is dat je soms met een minimale ingreep een ontzettend mooi resultaat kunt bereiken. Hallo zelfvertrouwen!

Safety first

Door alleen met A-Kwaliteit merken te werken staat kwaliteit en veiligheid voorop en zorgen we ervoor dat jij 100% op je gemak bent. Geen vraag blijft onbeantwoord. Al onze behandelingen zijn erop gericht om jouw huid jeugdig te houden en om imperfecties in het gezicht op de meest natuurlijke manier te verhelpen. Sometimes, less is more!

Team FillerHouse

Madeline Madeline

Wimperstyliste

Manon Manon

PMU artist

Claudia Claudia

Fillerexpert en CEO

Omaima Omaima

Chirurg en cosmetische arts