WhatsApp
shape image

Bilfillers

icon stars

Een bilfiller is een effectief middel om dé bilvorm te krijgen die jij wenst. We werken bij FillerHouse uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Bilfillers zorgen voor meer volume aan je billen en/of heupen, zodat deze er voller en ronder uitzien. Met onze bilfiller behandeling heb je tot wel twee tot drie jaar plezier van het resultaat!

Bilfillers bij FillerHouse Bil vergroten met fillers

Je billen vergroten zonder operatie? Het kan!

icon stars

Een bilfiller behandeling bij FillerHouse is een veilige én relatief goedkope manier om meer volume toe te voegen aan je billen en heupen. Daarbij voorkom je met bilfillers ook nog eens complicaties en risico’s die je met een Brazilian Butt Lift operatie wel kunt ervaren.

De voordelen van bilfillers 

  • Verbeterde vorm en volume 
  • Direct en langdurig resultaat van 2 tot 5 jaar 
  • Korte hersteltijd
  • Minder pijnlijk dan een operatie 
  • Een stuk veiliger dan een BBL operatie 
  • Korte behandelingsduur van gemiddeld 1 uur 
  • Geen littekens na een bilfiller behandeling 

Billen vergroten met fillers

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen, waarna onze specialist een persoonlijk behandelplan opstelt. De fillers worden onder plaatselijke verdoving toegediend in de bil. Daarnaast kan de hoeveelheid gebruikte filler worden aangepast aan het volume dat je wilt bereiken met de bilfillers. Het effect van een bilfiller behandeling is direct zichtbaar en houdt minimaal twee tot drie jaar aan. 

Geef je zelfvertrouwen een boost met FillerHouse!

Bilfillers bij FillerHouse

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Wanneer we ouder worden, neemt de aanmaak van hyaluronzuur geleidelijk af. Dit zorgt voor volumeverlies, waardoor je billen minder vol en rond worden. 

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Het resultaat is dat de billen voller worden en we meer rondingen aan de billen kunnen geven. 

Oplossen of verwijderen bilfillers

Wanneer het effect van een bilfiller behandeling niet naar wens is, kun je de fillers laten verwijderen met hyaluronidase. Dit is een enzym dat de bilfillers als het ware laat oplossen, zodat deze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Het effect hiervan is binnen enkele dagen, maar vaak al direct zichtbaar.

Niet gevonden wat je zocht?

Wil je jouw lippen laten vergroten? Dan zijn fillers wat voor jou! 


Prijslijst

Behandeling Prijs: Edit
Bil fillers en hip en dips 100 ml Plan afspraak € 2.495,-
Bil fillers en hip en dips 200 ml Plan afspraak € 3.995,-
Bil fillers en hip en dips 300 ml Plan afspraak € 5.495,-
Bil fillers en hip en dips 400 ml Plan afspraak € 6.995,-
Consult Fillers Plan afspraak € 0,-

FAQ bilfillers

Alles wat je wil weten over bilfillers leggen we je graag uit in onze FAQ!

Tijdens een bilfiller behandeling worden de billen en/of heupen opgevuld met een opvulmiddel. Dit wordt ook wel hyaluronzuur genoemd. Deze stof wordt met een hele dunne naald ingebracht op de gewenste plek. Het vergroten van de billen met fillers wordt ook wel een bilvergroting genoemd.

Voor een behandeling van fillers wordt gebruikgemaakt van het lichaamseigen hyaluronzuur. In principe is iedereen daarom geschikt voor deze behandeling. Een behandeling met bilfillers kan een alternatief zijn voor klanten die op zoek zijn naar een minimaal intensieve behandeling of klanten die ongeschikt zijn voor een vettransfer operatie vanwege het ontbreken van overtollig lichaamsvet.

De hoeveelheid fillers voor in de billen en heupen is per persoon en het gewenste resultaat afhankelijk. Daarnaast is het aantal milliliter ook afhankelijk van het aantal deukjes dat opgevuld wenst te worden.

Je ziet direct na de behandeling het resultaat van de fillers in de billen en heupen. De eerste weken kunnen de bilfillers stevig aanvoelen, dit verdwijnt na verloop van tijd.

Om ervoor te zorgen dat je het maximale resultaat bereikt met de bilfiller behandeling, kun je zelf een aantal dingen ondernemen. Masseer gedurende twee weken elke dag 10 minuten de behandelde zone. Zorg er daarnaast voor dat je de eerste twee weken op een zachte ondergrond zit.

Over het algemeen wordt een filler behandeling niet als een pijnlijke behandeling beschouwd. Het inbrengen van de naald kan worden vergeleken met een speldenprikje en wordt door cliënten als het minst prettig ervaren. Daarnaast worden de heupen en/of billen plaatselijk verdoofd met lidocaïne.

Net als bij alle andere cosmetische ingrepen, heb je zelf een belangrijk aandeel in het resultaat. Het is dan ook van belang dat je je goed houdt aan de voor- en nazorg. Hierin worden bijvoorbeeld instructies gegeven over roken en het gebruik van alcohol. Ook je gezondheid is van invloed op je herstel en het uiteindelijke resultaat.

Er mogen tegenwoordig alleen nog maar semi-permanente bilfillers worden gebruikt. Dit wordt ook wel tijdelijke fillers genoemd. Permanente bilfillers zijn verboden.

Een bilfiller behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Na enkele dagen is het resultaat van de bilfiller behandeling het beste te zien. In de loop van de jaren zal het effect van de behandeling afnemen. Meestal wordt ervoor gekozen om iedere twee tot drie jaar een herhaalbehandeling te doen.

Het effect van de bilfiller behandeling zal na verloop van tijd afnemen. Het is mogelijk om de filler snel uit het lichaam te verwijderen. Als je bijvoorbeeld kiest voor de hyaluronzuur filler, kan de stof Hyason worden ingespoten om de bilfiller snel op te lossen en uit het lichaam te verwijderen. Deze mogelijkheid maakt de behandeling nóg veiliger.

Bij FillerHouse is het helaas niet mogelijk om de filler behandeling in termijnen te betalen.

Voordat je een behandeling bij ons ondergaat, vinden we het belangrijk om jouw wensen en gezondheid door te nemen. Dit doen we tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we ál je vragen beantwoorden en je gerust stellen waar nodig. Daarnaast wordt gekeken naar je huidige billen en heupen en wordt uitgelegd wat voor resultaat je mag verwachten.

Er zijn verschillende tijdelijke fillers die door je lichaam afgebroken worden. De verschillen zitten in het hoofdbestanddeel waar fillers van zijn gemaakt. FillerHouse werkt met fillers op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur.

Tijdelijke bilfillers, op basis van hyaluronzuur, zijn relatief veilig in gebruik. Deze bilfillers worden namelijk zelf door het lichaam afgebroken. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, wat ervoor zorgt dat de kans op allergische reacties uiterst klein is. Ben je ontevreden over het resultaat of heb je toch last van de bilfillers? Dan is het mogelijk om deze vroegtijdig op te lossen.

Het kan voorkomen dat je de bilfiller voelt zitten. Dit gevoel komt soms direct na de behandeling voor en is tijdelijk. Het gevoel verdwijnt na enkele dagen, de bilfiller blijft uiteraard zitten.