WhatsApp
shape image

PDO Draadlift

icon stars

Een PDO Draadlift is een cosmetische behandeling voor een jongere uitstraling, zonder dat er een operatie aan te pas komt. Daarom is het ookwel hét non-chirurgische alternatief voor een facelift. Slappe huid van de wangen, kaaklijn en hals wordt subtiel gelift en verstevigd. De PDO (polydioxanon) draden die onder het huidoppervlak worden geplaatst, stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor een liftend effect en een strakkere huid.

Dus stoor jij je aan de verslapping in je gezicht? Dan kan een PDO Draadlift uitkomst bieden!

PDO Draadlift PDO draadlift

Voor wie is een PDO Draadlift behandeling geschikt?

icon stars

Het effect van een draadlift behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid collageen die nog door het lichaam kan worden aangemaakt. De behandeling is het beste geschikt voor mensen tussen de 30 en 40 jaar met minimale huidverslapping. Doordat de draden volledig oplossen, heb je ongeveer een jaar plezier van de extra collageen en de verbetering in huidstructuur.

Draadlift of injectables?

Met draden is het mogelijk om echt fysiek te trekken. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om asymmetrie door een facialis parese (gezichtsverlamming) weer zo goed als symmetrisch te maken. Wanneer je je wangen met fillers meer volume wil geven, dan is de combinatie met draden ideaal. Zo wordt de huidverslapping gecorrigeerd met draden, de collageen stimulatie in gang gezet en het volumeverlies met fillers opgevuld. Doordat de collageenaanmaak bij jonge mensen over het algemeen beter is dan bij ouderen, hebben de draden nog meer effect. De huid krijgt er een mooie gloed van die vergelijkbaar is met het effect van fillers, maar dan zonder het volume.

Voordelen PDO Draadlift

De draadlift behandeling is snel en je hebt weinig tot geen hersteltijd. Vaak kan je in dezelfde week van je behandeling alweer aan het werk. Daarnaast is het betaalbaar en minder ingrijpend dan een facelift. Wel zijn de resultaten subtieler, omdat er geen onderliggende weefsellagen worden gelift, zoals bij een facelift wel het geval is.

Hoe gaat de PDO Draadlift behandeling in zijn werk?

Allereerst wordt je verdoofd met een snel inwerkende verdovingsgel op de te behandelen plek. Daarna wordt de PDO draad onder de huid geplaatst met een dunne injectienaald. Deze draden worden doorgaans gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties, gynaecologie en oogheelkunde. Zodra de draad is geplaatst, wordt de naald verwijderd en blijft de draad onder de huid achter. Je ziet de draad niet zitten, omdat hij in het onderhuids bindweefsel wordt geplaatst. Na enkele maanden is de draad volledig opgelost en tijdens dit proces vormt zich collageen rondom de draad, waardoor je huid verstevigd wordt. De behandeling zelf duurt maar een half uur.

PDO Draadlift

De effecten van PDO Draadlift

icon stars

Afhankelijk van je leeftijd en huidconditie zijn de effecten 12 tot 24 maanden zichtbaar. Na je behandeling zie je meteen het effect. Wel kan er lichte zwelling ontstaan in het behandelde gebied. Deze zwelling is na een paar dagen tot twee weken verdwenen, waarna het effect minder lijkt. Na 6-8 weken is de collageenaanmaak op gang gekomen en is het volledige effect te zien.

Niet gevonden wat je zocht?

Wil jij ook een stralende huid? Lees dan alles over onze Peelings.

Prijslijst

Behandeling Prijs: Edit
Consult/nacontrole PDO Draadlift Plan afspraak € 0,-
PDO liften van wenkbrauwen/cateye v.a. Plan afspraak € 150,-
PDO liften wangen v.a. Plan afspraak € 150,-
PDO liften gezicht v.a. Plan afspraak € 150,-
PDO liften hals of decolleté v.a. Plan afspraak € 150,-