WhatsApp
Botox in de buurt van Eindhoven
shape image

Botox behandelingen voor medische toepassingen: meer dan alleen rimpels

icon stars
29 juli 2024 Geschreven door Claudia

Botox is een wondermiddel tegen rimpels. Maar wist je dat we bij FillerHouse veel meer kunnen met een botox behandeling? Botox kan namelijk voor geweldige resultaten zorgen bij mensen die lijden aan migraine, tandenknarsen en overmatig zweten!


Botox tegen migraine

Door botox op specifieke punten in het hoofd en de nek te injecteren, kunnen de zenuwuiteinden die pijnsignalen naar de hersenen sturen tijdelijk worden uitgeschakeld. Dit kan resulteren in minder migraineaanvallen en minder intense hoofdpijn. Bij FillerHouse hebben we ervaren specialisten die je kunnen helpen om deze pijn verleden tijd te maken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. 


Tandenknarsen verleden tijd door botox  

Tandenknarsen en kaakklemmen (ook wel bruxisme genoemd) kan leiden tot ernstige gebitsproblemen, kaakpijn en hoofdpijn. Botox is een effectieve oplossing om deze kaakspieren te ontspannen en om schade aan je gebit te voorkomen

Tijdens een gratis consult bekijken we samen de oorzaak van het tandenknarsen. Vervolgens plaatsen we tijdens een botox behandeling nauwkeurig de botox in de kaak om maximaal effect te bereiken. Plan direct je afspraak

Botox voorhoofd

Botox tegen overmatig zweten

Of het nu gaat om zweetplekken onder je oksels, klamme handen of voeten; botox is de oplossing! Door botox in de zweetklieren te injecteren, kunnen we de overmatige productie van zweet stoppen. Maak een afspraak en voel je binnen no-time zelfverzekerder! 

Botox Dordrecht

Benieuwd hoe wij jouw zelfvertrouwen terug kunnen geven? Neem contact met ons op en dan zien we elkaar snel tijdens een gratis consult

Bekijk ook

Bilfillers

De voordelen van bilfillers

Als expert in bilfillers bieden we veilige en effectieve behandelingen aan om jouw billen meer volume te geven. Wij vertellen je alles over de voordelen van een bilfiller behandeling, de resultaten en prijzen!

Lipfiller

Hoe zorg je voor een snel herstel na lipfillers?

FillerHouse deelt praktische tips en adviezen om te zorgen voor een snel herstel en de mooiste resultaten na lipfillers!

Botox in de buurt van Rotterdam

Voorbereiding voor je eerste botoxbehandeling

We geven je graag wat belangrijke tips voor de voorbereiding op je eerste botoxbehandeling!