WhatsApp
Bilfillers
shape image

De voordelen van bilfillers

icon stars
29 juli 2024 Geschreven door Claudia

Zeg je bilfillers, dan zeg je FillerHouse. Als expert in bilfillers bieden we veilige en effectieve behandelingen aan om jouw billen meer volume te geven. Wij vertellen je alles over de voordelen van een bilfiller behandeling, de resultaten en prijzen! 


Geef je billen een boost

Het vergroten van je billen met fillers is een uitstekende manier om meer volume en een betere vorm aan je billen en heupen te geven. Met bilfillers creëer je door onze verschillende behandelingen een look die helemaal bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een meer opvallende verandering, onze bilfiller behandeling wordt aangepast naar jouw wensen! 


Grotere billen zonder operatie

Je billen vergroten met fillers is een zeer veilige manier, in tegenstelling tot een BBL-operatie. Waar bij een operatie de kans op complicaties en infecties hoog ligt, is dit bij een bilfiller behandeling het tegenovergestelde. FillerHouse gebruikt veilige, goedgekeurde fillers op basis van lichaamseigen hyaluronzuur. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat de behandeling veilig verloopt en jij op je gemak bent. 

bil fillers

Korte hersteltijd en langdurig resultaat

Een groot voordeel van bilfillers is de snelle behandeling, maar ook de zeer korte hersteltijd. Na een uur loop je met vertrouwen onze studio uit en hoef je geen rekening te houden met een lange hersteltijd. 


De eerste twee weken na de behandeling kunnen de bilfillers stevig aanvoelen. Geen zorgen, dit verdwijnt na deze periode. Na enkele dagen is het resultaat van de bilfiller behandeling optimaal! De resultaten van bilfillers blijven gemiddeld 2 tot 5 jaar zichtbaar, meestal kiezen klanten ervoor om na 2 tot 3 jaar een herhaalbehandeling te doen. 

fillers in billen

De prijzen van bilfillers 

De kosten van onze bilfiller behandelingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die gewenst is. Tijdens een gratis consult bespreken we jouw wensen, zodat we samen tot de beste oplossing komen. Bekijk hier de prijzen van onze bilfiller behandelingen


Wil jij grotere billen zonder een operatie en littekens? Dan zijn bilfillers perfect! Maak een afspraak




Bekijk ook

Botox in de buurt van Eindhoven

Botox behandelingen voor medische toepassingen: meer dan alleen rimpels

Ontdek hoe botox kan zorgen voor geweldige resultaten bij mensen die lijden aan migraine, tandenknarsen en overmatig zweten!

Lipfiller

Hoe zorg je voor een snel herstel na lipfillers?

FillerHouse deelt praktische tips en adviezen om te zorgen voor een snel herstel en de mooiste resultaten na lipfillers!

Botox in de buurt van Rotterdam

Voorbereiding voor je eerste botoxbehandeling

We geven je graag wat belangrijke tips voor de voorbereiding op je eerste botoxbehandeling!