WhatsApp
shape image

Lippen opvullen bij FillerHouse: dit moet je weten

icon stars
12 januari 2024 Geschreven door Claudia

Heb jij altijd al lipfillers gewild, maar heb je nog vragen over de behandeling, het herstel of het resultaat? Na het lezen van deze blog twijfel jij niet meer en kun je in de buurt van Rotterdam terecht voor een lipfiller behandeling!  

Lippen op laten vullen met lipfillers

Ben je niet tevreden over je lipvolume, je lipvorm óf wil je jouw lippen gewoon een boost geven? Dan zijn lipfillers ideaal voor jou! Tijdens een lipfiller behandeling worden er fillers (gel gemaakt van hyaluronzuur) in de lippen gespoten. Deze filler zorgt ervoor dat het volume van de lippen wordt vergroot.

“Who needs lipstick when you have lip fillers?”

Zijn lipfillers pijnlijk?

Bij FillerHouse zorgen we ervoor dat je niet alleen na de behandeling met een lach op je gezicht naar buiten loopt, maar ook dat je je tijdens de behandeling prettig voelt. Daarom werken we met een verdovende crème die we voorafgaand van de behandeling op de lippen aanbrengen. Daarbij zit er ook een verdovingsmiddel (lidocaïne) in de filler zelf. Zo kun jij ontspannen de behandeling in, en kom je er net zo ontspannen uit! 

Lipfillers Rotterdam

Lipfillers van 0,5 ml, 1 ml of 1,5 ml, welke heb ik nodig? 

Bij onze lipfiller behandelingen kun je kiezen uit de volgende lipfiller hoeveelheden: lipfiller 0,5 ml, 1 ml en 1,5 ml. Uiteraard bepaal jij zelf de hoeveelheid lipfillers, maar we adviseren je graag aan de hand van jouw wensen. 

Lipfillers 0,5 ml 
Ben jij op zoek naar een minimaal resultaat en wil je eerst kijken of lipfillers wat voor jou zijn? Dan raden wij onze 0,5 ml lipfillers aan. Deze lipfiller behandeling is ook ideaal wanneer jij bijvoorbeeld enkel je bovenlip wilt vergroten.Lipfillers 0,5 ml voor en na

Lipfillers 1 ml 
Onze meest gekozen lipfiller behandeling; 1 ml lipfillers! Met deze hoeveelheid geef jij jouw lippen een boost, maar wel op een subtiele manier. Met een 1 ml lipfiller behandeling krijg je een natuurlijk gevulde onder- en bovenlip.
Lipfillers 1 ml voor en na

Lipfillers 1,5 ml
Ga voor een verbluffend resultaat met 1,5 ml lipfillers. Deze hoeveelheid lipfillers zorgen ervoor dat jouw onder- en bovenlip een meer uitgesproken verbetering bereiken. Ook is deze lipfiller behandeling perfect geschikt als je al ervaring hebt met lipfillers.Lipfillers 1,5 ml voor en na

Hoe lang heb jij plezier van je lipfillers? 

Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk resultaat zien na een lipfiller behandeling. Goed nieuws, want na enkele dagen is het resultaat van de lipfillers het beste te zien! Na verloop van tijd worden de fillers weer natuurlijk afgebroken, fillers bestaan namelijk uit lichaamseigen hyaluronzuur. Meestal wordt ervoor gekozen om iedere 6 tot 12 maanden een herhaalbehandeling te doen! 

Klaar om je zelfvertrouwen een boost te geven? Plan dan direct een afspraak in!
Heb je vragen over het laten vergroten van je lippen? Wij beantwoorden deze vragen graag tijdens een gratis consult of neem contact met ons op. 

Bekijk ook

Wallen verwijderen met mesotherapie

Wallen verwijderen? Met onze Lumi Eyes behandeling verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Dan is onze Lumi Eyes behandeling de perfecte oplossing voor jou. Met deze mesotherapiebehandeling zorgen we ervoor dat jouw wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Filler en botox behandelingen in Dordrecht!

FillerHouse is verhuisd; filler en botox behandelingen in Dordrecht!

FillerHouse opent haar deuren in het bruisende Dordrecht!

Fillers in billen

Natuurlijke schoonheid met onze uitgebreide filler behandelingen

Fillers in je lippen, je billen opvullen met fillers of een strakke kaaklijn creëren met fillers, ontdek het bij FillerHouse!