WhatsApp
shape image

Natuurlijke schoonheid met onze uitgebreide filler behandelingen

icon stars
22 februari 2024 Geschreven door Claudia

Fillers in je lippen, je billen opvullen met fillers of een strakke kaaklijn creëren met  fillers, bij FillerHouse kan je terecht voor verschillende professionele filler behandelingen!  

Je lippen natuurlijk opvullen met lipfillers

Een zeer populaire behandeling bij FillerHouse; lipfillers! Wil jij meer volume in jouw lippen of ben je ontevreden over je lipvorm? Dan bieden lipfillers een uitstekende oplossing. Als ervaren professionals kunnen we bij FillerHouse vaak met een subtiele verandering voor een groot verschil zorgen. We staan bij FillerHouse dan ook bekend om prachtige resultaten en veel tevreden klanten met onze lipfillers. 

Lippen opvullen met lipfillers

Lipfillers prijs 

De prijzen per lipfiller behandeling bij FillerHouse hangen af van het aantal milliliters dat gewenst is. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende hoeveelheden: 

  • Lipfillers 0,5 ml        €175,- 
  • Lipfillers 1 ml            €250,-
  • Lipfillers 1,5 ml         €350,-  

Billen vergroten met fillers

Naast onze populaire lipfiller behandeling, is er nog een populaire filler behandeling die niet meer weg te denken is uit de cosmetische wereld; bilfillers. Met bilfillers geef je jezelf op een snelle en makkelijke manier meer zelfvertrouwen, en dat zonder operatie!  

FillerHouse Hoeksche Waard

De prijzen van ons bilfiller behandelingen

De prijs van een bilfiller behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid fillers gewenst is in de billen. Tijdens een gratis intake bespreken we jouw wensen, vanuit daar kijken we samen welke bilfiller behandeling het beste bij jou past! 

  • Bilfillers en hip dips 100 ml         €2.500,- 
  • Bilfillers en hip dips 200 ml        €4.000,-
  • Bilfillers en hip dips 300 ml        €6.000,-

Billen fillers prijs Filler behandeling voor het gezicht

Naast onze populaire lipfiller en bilfiller behandelingen, bieden we bij FillerHouse nog veel meer filler behandelingen aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor fillers voor de kaaklijn, jukbeenderen, ingevallen slapen, traangoot of neus. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het verwijderen van fillers. Bekijk al onze filler behandelingen hier

Maak direct een afspraak voor een bilfiller of lipfillers behandeling! 






Bekijk ook

FillerHouse Dordrecht bij RTL 4!

FillerHouse bij RTL 4!

Bekijk FillerHouse in het programma Passie en Plezier bij RTL 4!

Wallen verwijderen met mesotherapie

Wallen verwijderen? Met onze Lumi Eyes behandeling verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Dan is onze Lumi Eyes behandeling de perfecte oplossing voor jou. Met deze mesotherapiebehandeling zorgen we ervoor dat jouw wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Filler en botox behandelingen in Dordrecht!

FillerHouse is verhuisd; filler en botox behandelingen in Dordrecht!

FillerHouse opent haar deuren in het bruisende Dordrecht!