WhatsApp
Botox in de buurt van Rotterdam
shape image

Voorbereiding voor je eerste botoxbehandeling

icon stars
29 juli 2024 Geschreven door Claudia

Het overwegen van een botoxbehandeling kan spannend zijn, vooral als je dit voor de eerste keer gaat doen. Of je nu rimpels wilt verminderen of gewoon benieuwd bent naar de behandeling, een goede voorbereiding helpt je om het beste resultaat te bereiken.

Bij FillerHouse, dé specialist op het gebied van botox in Dordrecht en omstreken, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan je botoxbehandeling begint. We geven je graag wat belangrijke tips voor de voorbereiding op je eerste botoxbehandeling!

Plan een gratis consult

Een consult is een belangrijke eerste stap voordat je je botoxbehandeling boekt. Bij FillerHouse bieden we een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en gezondheidsstatus. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen.

Ook kijken we samen naar de gebieden die je wilt behandelen, zoals kraaienpootjes of fronsrimpels, en bepalen we of botox bij je past. Dit gesprek helpt je om goed voorbereid te zijn en een realistisch beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.

Botox voorhoofd

De botox prijzen van FillerHouse

Het is belangrijk om je vooraf te informeren over de prijzen van onze botoxbehandelingen. De kosten variëren afhankelijk van het aantal zones dat je wilt laten behandelen en de hoeveelheid botox die nodig is. Vraag eens ook naar onze Vriendinnen actie! 

Vermijd bepaalde medicijnen

Voor een optimale botoxbehandeling is het belangrijk om enkele weken van tevoren bepaalde medicijnen te vermijden. Denk aan bloedverdunners zoals aspirine, ibuprofen en bepaalde vitamines, zoals vitamine E, die het risico op blauwe plekken kunnen verhogen. Overleg met je arts of specialist welke medicijnen je tijdelijk moet stoppen om complicaties te voorkomen.

Hoe werkt de botoxbehandeling?

Botox werkt als een spierontspanner. De stof, ook wel botulinetoxine genoemd, wordt met een fijne naald in de spieren van de te behandelen zone geïnjecteerd. Dit vermindert rimpels en fijne lijnen door de activiteit van de spieren te verminderen. De behandeling is gericht op specifieke gebieden zoals fronsrimpels, kraaienpootjes of het voorhoofd.

Botox voorhoofd

Wat kan je verwachten tijdens de botoxbehandeling

Een gemiddelde botoxbehandeling duurt tussen de 10 en 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt en de hoeveelheid botox die nodig is. Bij FillerHouse gebruiken we fijne injectienaalden om de botox op de gewenste plek te injecteren. Een botoxbehandeling bij FillerHouse is snel, veilig én jij hebt geen lange hersteltijd na een botoxbehandeling! 

Bij FillerHouse in Dordrecht staan we klaar om je door elke stap van je botoxbehandeling te begeleiden. Heb je nog vragen of wil je een consult plannen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze pagina over botox voor meer informatie. We kijken ernaar uit je te helpen bij het bereiken van een frisse en jeugdige uitstraling!

Plan je afspraak vandaag nog en ontdek jouw beautygeheim bij FillerHouse.

Bekijk ook

Bilfillers

De voordelen van bilfillers

Als expert in bilfillers bieden we veilige en effectieve behandelingen aan om jouw billen meer volume te geven. Wij vertellen je alles over de voordelen van een bilfiller behandeling, de resultaten en prijzen!

Botox in de buurt van Eindhoven

Botox behandelingen voor medische toepassingen: meer dan alleen rimpels

Ontdek hoe botox kan zorgen voor geweldige resultaten bij mensen die lijden aan migraine, tandenknarsen en overmatig zweten!

Lipfiller

Hoe zorg je voor een snel herstel na lipfillers?

FillerHouse deelt praktische tips en adviezen om te zorgen voor een snel herstel en de mooiste resultaten na lipfillers!