WhatsApp
Fillers en botox voor inwoners van Rotterdam en Eindhoven
shape image

Waarom steeds meer mensen uit Rotterdam en Eindhoven kiezen voor FillerHouse Dordrecht!

icon stars
28 juni 2024 Geschreven door Claudia

FillerHouse gaat het hele land door! Niet letterlijk, want onze populaire filler en botoxbehandeling kun je nu alleen (nog) laten uitvoeren in onze kliniek in Dordrecht, maar onze klanten bezoeken ons wel vanuit het hele land. We vertellen je graag waarom!

Topkwaliteit lipfillers en botoxbehandelingen 

FillerHouse biedt een breed aantal behandelingen aan om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. In onze kliniek in Dordrecht kun je terecht voor het laten opvullen van jouw lippen, bilfillers,  botox kraaienpootjes en zelfs dé populaire behandeling lemon bottle. 

Onze doelgroep wordt steeds groter, en dat is bijzonder om te zien! Zo komen veel inwoners uit Rotterdam en Eindhoven voor onze lipfiller en botoxbehandelingen. Waarom? Het aanbod in de grote steden is vaak te groot en onoverzichtelijk. Met onze compacte kliniek, gezellige team én flamboyante uitstraling onderscheiden we ons van de rest. 

Botox Eindhoven

Geen bilfillers in Rotterdam? Bij FillerHouse wel! 

Woon je in Rotterdam, maar weet je niet waar je terecht kunt voor professionele bilfillers? Goed nieuws; FillerHouse is nog geen halfuurtje van je verwijderd! Onze bilfillerbehandeling is een veilige én relatief goedkope manier om jouw billen te vergroten zonder dat je hiervoor een operatie moet ondergaan. Je kunt je billen al laten vergroten vanaf €2.4495,-. Boek direct een afspraak

Lipfillers Rotterdam

Is FillerHouse goed bereikbaar voor klanten uit andere steden? 

Kom je voor fillers, een botox- of lemon bottle behandeling vanuit Rotterdam, Eindhoven of een andere grote stad? Geen probleem! Parkeren kan het beste in Parkeergarage Achterom, op 1 minuut loopafstand! Kom je met het OV? Dan stap je uit bij station Dordrecht en ben je in minder dan 10 minuten lopen bij ons. 


Zien we je snel? Bekijk ook

Lemon Bottle behandeling bij FillherHouse

Wat is het verschil tussen een Lemon Bottle behandeling en Lipo injecties?

Deze ontzettend populaire behandeling is dé veilige manier om vet te verwijderen zonder operatie.

FillerHouse Dordrecht bij RTL 4!

FillerHouse bij RTL 4!

Bekijk FillerHouse in het programma Passie en Plezier bij RTL 4!

Wallen verwijderen met mesotherapie

Wallen verwijderen? Met onze Lumi Eyes behandeling verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Dan is onze Lumi Eyes behandeling de perfecte oplossing voor jou. Met deze mesotherapiebehandeling zorgen we ervoor dat jouw wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon!