WhatsApp
Lemon Bottle behandeling bij FillherHouse
shape image

Wat is het verschil tussen een Lemon Bottle behandeling en Lipo injecties?

icon stars
13 juni 2024 Geschreven door Claudia

We hebben een nieuwe behandeling bij FillerHouse: de Lemon Bottle behandeling! Deze ontzettend populaire behandeling is dé veilige manier om vet te verwijderen zonder operatie. 

Vandaag duiken we in een veelgestelde vraag over de Lemon Bottle: wat is het verschil tussen de Lemon Bottle behandeling en Lipo injecties? Spoiler alert: het zijn eigenlijk dezelfde behandelingen. Lees verder en ontdek waarom dit zo is en wat deze revolutionaire behandeling voor jou kan betekenen.

Wat is de Lemon Bottle Behandeling?

De Lemon Bottle behandeling is een innovatieve methode om plaatselijk vet te verminderen, bijvoorbeeld op je buik, dijen, of onder je bh-bandje. Deze behandeling maakt gebruik van een speciaal serum dat direct in de vetcellen wordt geïnjecteerd. De Lemon Bottle werkt door de vetcellen af te breken, waarna het lichaam deze op natuurlijke wijze afvoert. Het resultaat? Een slanker en strakker silhouet zonder chirurgische ingreep.

Lipo injecties: dezelfde behandeling, andere naam

Lipo injecties, ook wel bekend als lipolytische injecties, volgen precies hetzelfde principe als de Lemon Bottle behandeling. Beide behandelingen gebruiken een oplossing die vetcellen afbreekt, met als resultaat minder hardnekkig vet op de behandelde plek. Het verschil zit hem in de samenstelling van het serum. Dus, of je nu kiest voor een Lemon Bottle behandeling of Lipo injecties, je kunt dezelfde indrukwekkende resultaten verwachten.Lemon Bottle behandeling Rotterdam

Waarom kiezen voor de Lemon Bottle behandeling bij FillerHouse?

Bij FillerHouse, vlak bij Rotterdam, staan we bekend om onze deskundigheid en klantgerichte benadering. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met zowel de Lemon Bottle behandeling als Lipo injecties. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

  1. Deskundig team: onze ervaren professionals zorgen voor een veilige en effectieve behandeling.

  2. Persoonlijke aanpak: wij zorgen ervoor dat jij de persoonlijke behandeling krijgt die voor jou het beste resultaat geeft en bieden je graag advies.

  3. A-kwaliteit: door alleen met A-kwaliteit merken te werken staat kwaliteit en veiligheid voorop en zorgen we ervoor dat jij 100% op je gemak bent. 

  4. Centrale locatie: FillerHouse is gevestigd in het hart van Dordrecht, wat ons gemakkelijk bereikbaar maakt.

Wat is de prijs van een Lemon Bottle behandeling?

Een veelgestelde vraag is natuurlijk: wat kost de Lemon Bottle behandeling? Bij FillerHouse streven we ernaar om betaalbare en transparante prijzen aan te bieden. Daarom staan alle prijzen van de Lemon Bottle behandelingen duidelijk vermeld in onze prijslijst en bieden we een gratis consult aan. De prijzen van de Lemon Bottle behandelingen beginnen al vanaf €135,-.

Hoewel de Lemon Bottle behandeling en Lipo injecties misschien verschillend klinken, bieden ze dezelfde uitstekende resultaten. Bij Fillerhouse zijn we er trots op dat we deze behandeling aanbieden aan onze klanten in Rotterdam en omstreken. 

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw schoonheidsdoelen te bereiken.

Bekijk ook

Fillers en botox voor inwoners van Rotterdam en Eindhoven

Waarom steeds meer mensen uit Rotterdam en Eindhoven kiezen voor FillerHouse Dordrecht!

FillerHouse gaat het hele land door! Niet letterlijk, want onze populaire filler en botoxbehandeling kun je nu alleen (nog) laten uitvoeren in onze studio in Dordrecht, maar onze klanten bezoeken ons wel vanuit het hele land. We vertellen je graag waarom!

FillerHouse Dordrecht bij RTL 4!

FillerHouse bij RTL 4!

Bekijk FillerHouse in het programma Passie en Plezier bij RTL 4!

Wallen verwijderen met mesotherapie

Wallen verwijderen? Met onze Lumi Eyes behandeling verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Dan is onze Lumi Eyes behandeling de perfecte oplossing voor jou. Met deze mesotherapiebehandeling zorgen we ervoor dat jouw wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon!