WhatsApp
shape image

Peelings

icon stars

Verjong jouw huid en laat hem stralen!

Een peeling verwijdert alle dode huidcellen en onthult de zachtere, gladdere huid eronder. ‘To peel’ betekent letterlijk ‘pellen’ of ‘schillen’. Wanneer het op de huid aankomt betekent ‘peeling’ het verwijderen van dode huidcellen. Dit wordt ook wel exfoliëren genoemd. 

De huid laat dagelijks duizenden huidcellen los, die gedurende een cyclus gemiddeld van zes tot acht weken automatisch weer worden aangevuld. Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces. Om dit proces te versnellen kan je kiezen voor een chemische peeling. 

Bij FillerHouse bieden we verschillende peelings aan, die variëren van oppervlakkig tot diep. 


Peelings Peelings

Toe aan een peeling?

icon stars

Bij de chemische peelings behandelen we de huid met een hoge concentratie van een zuur die ervoor zorgt dat de dode huidcellen sneller loslaten. Dit is natuurlijk veel sneller dan de gemiddelde cyclus en zorgt ervoor dat oneffenheden van de huid sterk verminderen en de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. 

Heb je last van onzuiverheden, acne, hyperpigmentatie, rosacea of een andere huidaandoening? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een uitgebreide analyse, daarna adviseren wij de best passende behandeling*, zodat jij vervolgens de beste resultaten behaalt. Ga voor een natuurlijke, egale en glanzende huid!

*De best passende behandeling verschilt per persoon, situatie en huidtype. In sommige gevallen kan een aanpassing van skincare producten en routine volstaan. In elk geval wordt er voorafgaand een uitgebreide analyse van het gezicht uitgevoerd.

Oppervlakkige peelings

Easy Droxy Versicolor Peel

De Easy Droxy Versicolor Peel van SkinTech is een oppervlakkige uitgebalanceerde fruitzuurpeeling. De peeling frist de huid op en kan helpen om huidveroudering te voorkomen en de huidstructuur te verbeteren. Wij adviseren 4 sessies voor voldoende optimaal resultaat. De behandeling kan iedere 8 dagen herhaald worden. De Easy Droxy Peel Versicolor kan ook eenmalig ingezet worden als partypeel. Een groot voordeel van deze peeling is het feit dat de huid geen zichtbare hersteltijd nodig heeft. 

Lumpeel Cosmo (Benebellum) Peel

Bene Bellum 

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van hyperpigmentatie met stuk voor stuk effectieve top ingrediënten om pigment aan te pakken. Daarnaast bevat de productlijn ook een blauwlichtfilter om de huid te beschermen tegen licht dat o.a. afkomstig is van beeldschermen.

De Lumpeel Cosmo (Benebellum) is een oppervlakkige peeling die zorgt voor een egale, gehydrateerde en zachte huid. Het zorgt voor een “lightening” effect en vermindert de roodheid door vaatingroei. De vitamines in deze peeling zorgen onder andere voor celvernieuwing, wondgenezing en collageenvorming. Wij adviseren 4 sessies voor voldoende optimaal resultaat. Een groot voordeel van deze peeling is het feit dat de huid geen zichtbare hersteltijd nodig heeft.

Peelings

Oppervlakkige peeling behandelingen

icon stars

Voor de behandeling 

Je hoeft geen voorbereidingen te treffen voor de behandeling. Wel is het van belang dat je eventueel gebruik van tretinoïne (vitamine A), glycolzuur of benzoylperoxide (veelvoorkomend ingrediënt van anti-aging crèmes) aan ons meld.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt de peeling (na reiniging van de huid) in een aantal lagen op je huid aangebracht totdat het gewenste effect is bereikt. Hierna wordt een neutraliserende vloeistof aangebracht om de reactie te stoppen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Na de behandeling 

Het is erg belangrijk om huid twee weken tot rust te laten komen. Wij raden intensieve huidbehandelingen zoals peelings of bindweefselmassage gedurende deze periode af. Vermijd gedurende deze periode ook hoge temperaturen (sauna of hammam). Na de peeling krijg je Skin Tech producten mee om de huid te verzorgen. Daarnaast is het verstandig om deze periode zo veel mogelijk uit de zon te blijven. 

Peeling gezicht
Peelings gezicht FillerHouse

Medium peelings

Easy TCA Pain Control

De Easy TCA Pain Control Peeling van SkinTech is een medium chemische peeling die de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. De oppervlakkige “dode” huidcellen worden verwijderd en er wordt plaatsgemaakt voor nieuwe huidcellen, wat resulteert in een frissere, jongere uitstraling van de huid. 

De Easy TCA Pain Control Peeling van SkinTech is geschikt voor alle huidtypes. Deze medium diepe peeling zorgt dat de huid na 3 dagen gaat vervellen waarna de huid na 1-2 weken volledig hersteld is. Wij adviseren 4 sessies voor optimaal resultaat. 

Lumpeel (Bene Bellum)

De Lumpeel uit de Benebellum lijn van SkinTech is een medium diepe chemische peeling die de huidstructuur verbetert, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. De Lumpeel Benebellum lijn is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie, onregelmatigheden en zon- en ouderdomsvlekken te behandelen. De Lumpeel (Benebellum) van Skin Tech is geschikt voor alle huidtypen en zorgt dat de huid na 3 dagen gaat vervellen, waarna de huid na 1-2 weken volledig hersteld is. Wij adviseren 4 sessies voor optimaal resultaat. 

Medium peeling behandelingen

Voor de behandeling 

Het is aan te raden om de huid voordat er wordt gestart met de peeling kuur goed voor te bereiden met producten van SkinTech. Wij zullen je hierover informeren tijdens de intake. Wij adviseren 2 weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dien je een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50 die elke 2 uur aangebracht moet worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht. Het is van belang dat je eventueel gebruik van tretinoïne (vitamine A), glycolzuur of benzoylperoxide (veelvoorkomend ingrediënt van anti-aging crèmes) aan ons meld.

Tijdens de behandeling 

Tijdens de behandeling wordt de peeling (na reiniging van de huid) in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat het gewenste effect is bereikt. Dit kan een licht branderig gevoel geven. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Na de behandeling 

De huid kan de eerste dagen roder zijn en na 2 tot 3 dagen strak, droog, en gevoelig aanvoelen. Tevens kan de huid op sommige plaatsen wat donkere vlekjes vertonen. Na 3 dagen zal er vervelling van de huid plaatsvinden, die rond de mond en neus begint. Dit duurt 4 tot 7 dagen.  Wij raden intensieve huidbehandelingen, zoals peelings of bindweefselmassage gedurende deze periode af. Vermijd gedurende deze periode ook hoge temperaturen (sauna of hammam). Na de peeling krijg je SkinTech producten mee om de huid na de behandeling te verzorgen. Daarnaast is het verstandig om deze periode zo veel mogelijk uit de zon te blijven. 

Diepe peelings

Easy Phen Very Light

Easy Phen Very Light is een combinatie peeling. Deze peeling is de lichtste in de categorie diepe peelings om vorderende huidveroudering te behandelen. Door de inwerkdiepte van de peeling wordt de celdeling in de lederhuid gestimuleerd. Daarnaast zorgt deze diepe peeling voor structuurverbetering, afname van hyperpigmentatie in de huid en heeft het een liftend en verstrakkend effect

Pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden fijner en de huid oogt strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De peeling is geschikt voor lichte huidtypen. Bij donkere huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot. 

Voor de behandeling

Het is aan te raden om de huid voordat er wordt gestart met de peeling  goed voor te bereiden Skin Tech producten. Wij zullen je hierover informeren tijdens de intake. Wij adviseren 2 weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dien je een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50 die je om de 2 uur aanbrengt wanneer de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht. Het is van belang dat je eventueel gebruik van tretinoïne (vitamine A), glycolzuur of benzoylperoxide (veelvoorkomend ingrediënt van anti-aging crèmes) aan ons meld. Informeer ons tevens over andere behandelingen die je ondergaat of van plan bent te ondergaan 2 weken voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de behandeling 

Tijdens de behandeling wordt de peeling na reiniging van de huid in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat het gewenste effect is bereikt. Dit kan een licht branderig gevoel geven. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Na de behandeling 

De huid kan strak, droog en gevoelig aanvoelen. Er kan ook enige zwelling in het gelaat ontstaan. De huid zal na 3 dagen vervellen. Dit houdt 5 tot 7 dagen aan, waarna de nieuwe, egale huid zichtbaar wordt. De vervelling zal rond de mond en neus beginnen. Het is erg belangrijk om huid 2 weken tot rust te laten komen. Wij raden intensieve huidbehandelingen, zoals peelings of bindweefselmassage gedurende deze periode af. Vermijd gedurende deze periode ook hoge temperaturen (sauna en/of hammam). Na de peeling krijg je Skin Tech producten mee om de huid na de behandeling te verzorgen. Tijdens de behandelperiode tot ongeveer 8 weken na de peeling ben je verplicht om de meegeleverde SkinTech crèmes te gebruiken. Je kunt geen gebruik maken van je eigen producten, omdat deze niet ontwikkeld zijn voor gebruik op een gepeelde huid. Daarnaast is het verstandig om deze periode zo veel mogelijk uit de zon te blijven. 

Lip & Eyelid peeling

De Lip & Eyelid peeling is de diepste chemische peeling van zijn soort en dringt door tot in de diepste laag van de huid. Gedurende deze behandeling behandelen we het gebied rondom de ogen en lippen met de diepe peeling en brengen we een lichtere TCA peeling aan op de rest van het gezicht voor een egaal effect. De peeling stimuleert celvernieuwing en collageen aanmaak, waardoor de huid gladder, dikker en soepeler wordt. Doordat de huid zich compleet vernieuwd zie je er zichtbaar jonger uit, verminderen of verdwijnen pigmentvlekken en worden poriën minder zichtbaar.

Voor de behandeling 

Het is aan te raden om de huid voordat er wordt gestart met de peeling kuur goed voor te bereiden met producten van SkinTech of vitamine A zuur (tretinoïnecreme). Wij zullen je hierover informeren tijdens de intake. Wij adviseren 2 weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden.  Desondanks dien je een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50 die je om de 2 uur aanbrengt wanneer de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht. Het is van belang dat je eventueel gebruik van tretinoïne (vitamine A), glycolzuur of benzoylperoxide (veelvoorkomend ingrediënt van anti-aging crèmes) aan ons meld. Informeer ons tevens over andere behandelingen die je ondergaat of van plan bent te ondergaan 2 weken voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de behandeling 

Tijdens de behandeling wordt de peeling (na reiniging van de huid) in een aantal lagen op je huid aangebracht totdat het gewenste effect is bereikt. Dit kan een branderig gevoel geven.  De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Na de behandeling 

De huid kan droog, strak en gevoelig aanvoelen. Er kan ook enige zwelling in het gelaat ontstaan. Je komt na 24 uur op controle om de tape die vlak na de behandeling aangebracht is rondom de diepgepeelde gebieden te verwijderen. Na drie dagen kom je nogmaals op controle om te kijken of alles goed gaat. De huid heeft een week nodig om te herstellen van de diepe peeling. In de periode erna kan de huid nog rood of gevoelig zijn. Ook na de peeling krijg je Skin Tech producten mee om de huid na de behandeling te verzorgen. Tijdens de behandelperiode tot ongeveer 12 weken na de peeling ben je verplicht om de meegeleverde SkinTech crèmes te gebruiken. Je kunt geen gebruik maken van je eigen producten, omdat deze niet ontwikkeld zijn voor gebruik op een gepeelde huid. Daarnaast is het verstandig om deze periode zo veel mogelijk uit de zon te blijven. 

Prijslijst

Behandeling Prijs: Edit
Consult peelings Plan afspraak € 0,-
Easy droxy peel Plan afspraak € 135,-
Easy TCA pain control Plan afspraak € 195,-
Easy TCA pain control + 3 producten Plan afspraak € 370,-
Easy droxy peel kuur 3 behandelingen Plan afspraak € 475,-
Pakket pixel peel voor Acne Plan afspraak € 675,-
Easy phen very light + 5 producten Plan afspraak € 900,-
Mozaïek peel bovenlip Plan afspraak € 1.250,-
Mozaïek peel oogleden en bovenlip Plan afspraak € 1.500,-

FAQ peelings

Alles wat je wil weten over peelings leggen we je graag uit in onze FAQ!

Een peeling is een behandeling waarbij dode huidcellen verwijderd worden door middel van een hoge concentratie van zuren(bijv. salicylzuur, glycolzuur en melkzuur) of een combinatie van zuren en andere stoffen aan te brengen op de huid. Naast het verwijderen van dode huidcellen stimuleert een peeling ook de aanmaak van collageen en elastine.

Peelings zijn geschikt voor alle huidtypen. Afhankelijk van de gevoeligheid en huidtype wordt de juiste peeling gekozen. In veel gevallen is het verstandig om de huid goed voor te bereiden op de peeling.

Bij oppervlakkige peelings kan de behandeling het beste gemiddeld 4 keer herhaald worden voor optimaal effect met tussenpoos van 1 week. Bij de medium diepe peelings raden we ook 4 sessies aan met tussenpozen van 2-4 weken.

Na een oppervlakkige peeling heeft de huid nauwelijks hersteltijd, wel kan de huid wat roder zijn dan je gewend bent. Na een medium diepe peeling heeft de huid een week nodig om te herstellen.

De Easy Droxy Versicolor Peel is een oppervlakkige fruitzuurpeeling die de huid een oppepper geeft. De fruitzuren zorgen ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en de huid er frisser en egaler uitziet. Na de peeling heeft de huid geen zichtbare hersteltijd nodig, je kunt dus gelijk jouw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Deze behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen. De Easy Droxy Versicolor Peel is geschikt voor de behandeling van zonneschade door blootstelling aan UV-A/UV-B, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, acne of een droge huid.

Voor langdurig resultaat raden wij aan om minimaal  4 behandelingen met tussenpoos van 8 dagen te ondergaan.

De huid heeft geen zichtbare hersteltijd na deze peeling. Je kan je dagelijkse werkzaamheden direct oppakken.

De Lumpeel Cosmo (Benebellum) Peel van SkinTech is een oppervlakkige peeling speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie, onregelmatigheden en zon en/of ouderdomsvlekken te behandelen. De peeling zorgt voor een egale, gehydrateerde en zachte huid. Na de peeling heeft de huid geen zichtbare hersteltijd nodig, je kunt dus gelijk je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Deze behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen. De Lumpeel Cosmo (Benebellum) Peel is geschikt voor de behandeling van hyperpigmentatie, onregelmatigheden en zon- en ouderdomsvlekken.

Voor langdurig resultaat raden wij aan om minimaal 4 behandelingen met tussenpoos van 2-4 weken te ondergaan.

De huid heeft geen zichtbare hersteltijd na deze peeling. Je kunt je dagelijkse werkzaamheden direct weer oppakken.

De Easy TCA Pain Control van SkinTech is een medium diepe peeling die huidstructuur verbetert, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Door de peeling worden de oppervlakkige “dode” huidcellen verwijderd en er wordt plaatsgemaakt voor nieuwe huidcellen, wat resulteert in een frissere, jongere uitstraling van de huid.

Deze behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen.

Voor langdurig resultaat raden wij aan om 4 behandelingen met tussenpoos van 2 tot 4 weken te ondergaan.

De huid is de eerste week na deze behandeling extra kwetsbaar. De huid zal de eerste dagen roder zijn en na 2 tot 3 dagen strak, droog, en gevoelig aanvoelen. Ook kan de huid op sommige plaatsen wat donkere vlekjes vertonen. Na 3 dagen zal er vervelling van de huid plaatsvinden, wat rond de mond en neus begint. Dit duurt 4 tot 7 dagen.

De Lumpeel peeling uit de Bene Bellum van SkinTech is een medium diepe peeling die huidstructuur verbetert, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert.  Deze peeling is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie, onregelmatigheden en zon- en ouderdomsvlekken te behandelen. Door de peeling worden de oppervlakkige “dode” huidcellen verwijderd en er wordt plaats gemaakt voor nieuwe huidcellen, wat resulteert in een in een frisse, jongere uitstraling van de huid.

Deze behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen. De Lumpeel is geschikt voor de behandeling van hyperpigmentatie, onregelmatigheden en zon- en ouderdomsvlekken.

Voor langdurig resultaat raden wij aan om 4 behandelingen met tussenpoos van 2 tot 4 weken te ondergaan.

De huid is de eerste week na deze behandeling extra kwetsbaar. De huid zal de eerste dagen roder zijn en na 2 tot 3 dagen strak, droog, en gevoelig aanvoelen. Ook kan de huid op sommige plaatsen wat donkere vlekjes vertonen. Na 3 dagen zal er vervelling van de huid plaatsvinden, wat rond de mond en neus begint. Dit duurt 4 tot 7 dagen.

De Easy Phen Very Light Peeling van SkinTech is een combinatiepeeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA en 0,05% crotonolie. Deze peeling is de lichtste in de categorie ‘diepe peelings’ om vorderende huidveroudering te behandelen, en heeft naast structuurverbetering, afname van hyperpigmentatie in de huid en ook een liftend en verstrakkend effect.

De peeling is geschikt voor lichte huidtypen (huidtypen I t/m III). Bij donkere huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot. De behandeling kan alleen in het gezicht worden toegepast.

Eenmalige behandeling is vaak voldoende voor langdurig resultaat.

De huid kan strak, droog en gevoelig aanvoelen. Er kan ook enige zwelling in het gelaat ontstaan. Na 3 dagen zal er vervelling van de huid plaatsvinden. Dit houdt 5 tot 7 dagen aan. Na de peeling krijgt u Skin Tech producten mee om de huid na de behandeling te verzorgen. Tijdens de behandelperiode tot ongeveer 8 weken na de peeling ben je verplicht om de meegeleverde SkinTech crèmes te gebruiken. Je kunt geen gebruik maken van je eigen producten, omdat deze niet ontwikkeld zijn voor gebruik op een gepeelde huid.

De Lip & Eyelid peeling van SkinTech is een diepe peeling die bestaat uit een olieachtige fenol van 60% ‘slow release’, 1% crotonolie en saponinen. Deze chemische peeling is het diepste van zijn soort en dringt door tot in de diepste laag van de huid (tot in de reticulaire dermis).

De peeling is geschikt voor lichte huidtypen (huidtypen I t/m III). Bij donkere huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot. De behandeling kan alleen in het gezicht worden toegepast.

Voor langdurig resultaat raden wij 1 behandeling per 2 of 3 jaar aan.  

De huid heeft een week nodig om te herstellen en kan droog, strak en gevoelig aanvoelen. Er ontstaat tevens zwelling in het gelaat. Na de peeling krijg je Skin Tech producten mee om de huid na de behandeling te verzorgen. Tijdens de behandelperiode tot ongeveer 12 weken na de peeling ben je verplicht om de meegeleverde SkinTech crèmes te gebruiken.  Je kunt geen gebruik maken van je eigen producten, omdat deze niet ontwikkeld zijn voor gebruik op een gepeelde huid.